Schuurmachines

Molendijk Houtbewerkingsmachines beschikt over een uitgebreid assortiment schuurmachines. Deze machines zijn uitermate geschikt voor de zware industrie. De duurzaamheid, geavanceerde technologie en robuuste hardware vormen samen een krachtige, veelzijdige machine die uw productie significant doet toenemen.

Bekijk ons assortiment


Schuurmachines van Wegoma

Bij Molendijk Houtbewerkingsmachines vindt u verschillende schuurmachines van het merk Wegoma. Wegoma is een gerenommeerd aanbieder van houtbewerkingsmachines uit Duitsland. Molendijk Houtbewerkingmachines is officieel dealer van Wegoma voor de Nederlandse markt.

Efficiënt en veelzijdig

De veelzijdige schuurmachines van Wegoma zijn voorzien van een oscillerende schuurtafel. Het schuren wordt hierdoor eenvoudig en efficiënt, waardoor u veel tijd en geld bespaart.

Bekijk ook onze tweedehands aanbod


Vraag naar de mogelijkheden

Molendijk Houtbewerkingsmachines kan u meer informatie geven over de schuurmachines van Wegoma. Heeft u hier behoefte aan of heeft u een vraag? Dan kunt u via onderstaande button contact met ons opnemen. Wij streven ernaar u betrouwbare, snelle service te leveren met oog voor persoonlijke aandacht en eerlijk, professioneel advies.


Neem contact met ons op