Service & onderhoud

Teamfoto Molendijk serviceteam

Bij Molendijk Houtbewerkingsmachines staat service en specialisatie centraal. Persoonlijk contact en snelle reacties, dat is wat u wilt. Wij zorgen er niet alleen voor dat wij uw vraag of probleem met uw machines goed oplossen, maar wij zorgen er ook voor dat dit snel gebeurd. Doordat wij een compleet pakket aan houtbewerkingsmachines aanbieden, hebben wij een brede visie op de mogelijkheden voor u als klant. Een vaste adviseur geeft u een eerlijk advies over alle mogelijkheden.

Onderhoud

Op al onze houtbewerkingsmachines geven wij minimaal 1 jaar garantie. Mocht er een onderdeel defect raken, dan verhelpen wij snel uw probleem. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u snel de eventueel benodigde onderdelen aanleveren en monteren. Bij storingen zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen. Tevens is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Deskundig advies

Onze adviseurs en monteurs geven altijd een eerlijk en deskundig advies. Zo adviseren wij u bij Molendijk Houtbewerkingsmachines over het transport en montage van uw machines, maar ook over software updates die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw productieproces.

Persoonlijk advies

Bij Molendijk Houtbewerkingsmachines zijn we pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Wij behandelen onze klanten zoals wij ook graag behandeld willen worden. Via korte lijnen voorzien wij onze klanten van snel en deskundig advies. Als klant heeft u één vaste adviseur waar u altijd terecht kunt.

Softwaretraining

De software van de machines wordt doorlopend verbeterd. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van deze ontwikkelingen. Wij vertellen u graag hoe u de bewerkingen in uw productieproces nog sneller en efficiënter kunt laten verlopen. Daarnaast vertellen onze monteurs u na montage alles over het gebruik van de machine en de software. Zo kunt u altijd goed voorbereid aan de slag.

Gespecialiseerd in Holz-Her Machines

Holzher Sprint | Molendijk Houtbewerkingsmachines

Molendijk Houtbewerkingsmachines is de grootste leverancier van Holz-Her machines in Nederland. Door een goede samenwerking met de producent zijn wij in staat om scherpe prijzen aan te bieden. Daarnaast zijn wij als leverancier als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.


Contact

Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of bellen naar 0187-630621.