Beurs HoutPro+

Van 1 t/m 4 november vindt in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch de derde editie van HoutPro+ plaats.             

Dé vakbeurs voor de houtbewerking.

Molendijk Houtbewerkingsmachines is hier uiteraard van de partij om u op de hoogte te stellen van de nieuwste machinetechnieken en software technologie voor de hout- en kunststofverwerkende industrie.

Van de firma HolzHer wordt de Dynestic 7507  Push gepresenteerd. Nesting technologie, dynamisch en flexibel met een zeer hoge bewerkingskwaliteit.

Verticale CNC techniek met de HolzHer Evolution 7405 PinJet. Complete bewerking van het paneel, incl. automatisch deuvelen. Hierbij kunt U gebruik maken van voorgelijmde deuvels en traditionele verlijming.

De nieuwe HolzHer opdeelzaag, type Linea 6015, biedt alles wat een moderne opdeelzaag moet hebben. Deze opdeelzaag neemt evenveel ruimte in beslag als een formaatzaag en levert een flinke kostenbesparing in zaagtijd op!

Op het gebied van kantaanlijmtechniek tonen wij van HolzHer de Auriga 1308XL Power en de Sprint 1329, beide machines uitgerust met het GluJet 301 verlijmdeel en bijzonder geschikt voor het toepassen van smeltlijm en PU lijm.

Van de Oostenrijkse firma GannoMat zullen de Selekta 253 lijm- en deuvelmachine en de Concept eco corpuspers te zien zijn.

 

Registreer online en ontvang uw toegangsbewijs in uw mailbox.

Registreer hier op www.houtproplus.nl

Uw registratiecode                            MHM325

 

Team Molendijk heet U van harte welkom op standnummer 1308