Wegoma

Molendijk Houtbewerkingmachines is officieel dealer van Wegoma voor Nederland en België. Wegoma is van origine een Duits bedrijf. Sinds de start in 1970 heeft Wegoma wereldwijde bekendheid gegenereerd op het gebied van houtbewerkingsmachines. Sterker nog, Wegoma is de leidende speler op het gebied van houdbewerkingsmachines en staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en Duitse degelijkheid.|

 

Informeer vrijblijvend naar onze Wegoma-machines

 

Wegoma  Wegoma Wegoma

Assortiment van Wegoma

Wegoma heeft een breed assortiment. Zo levert Molendijk naast houtbewerkingsmachines van Wegoma, zoals formaatzaagmachines en schuurmachines, ook kleinere gereedschappen van dit merk, zoals draagbare kantenaanlijmmachines, kantenfreesmachines, en hoekfreesmachines. Kortom: wij beschikken over een assortiment dat geschikt is voor iedereen die met houtbewerking te maken krijgt.

Wegoma

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een product van Wegoma, dan bent u bij Molendijk aan het perfecte adres. Dankzij jarenlange ervaring en een breed assortiment, kunnen wij u in alles voorzien. Wij raden u aan om, alvorens u ons contacteert, meer te lezen over wie wij zijn en wat wij doen.

Wilt u graag meer weten over houtbewerking, ons assortiment of onze adviesrol? Dan zijn wij ook bereikbaar voor vragen die niet perse aan Wegoma gerelateerd zijn. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button.


Neem contact met ons op