Opdeelzaagmachines

Bij het denken aan efficiënte houtbewerking komt al snel het belang van opdeelzaagmachines naar voren. Samen met ons zorgen we ervoor dat u optimaal kunt profiteren van de voordelen die deze machines bieden. Hun geavanceerde technologie en betrouwbaarheid maken ze een must-have in elke werkplaats.

Neem contact met ons op

Onze opdeelzaagmachines: Tectra en Zentrex

Opdeelzaagmachines zijn niet enkel gereedschappen; ze zijn de stille krachten achter menig meubelstuk en houten bouwproject. Goed onderhoud van deze machines verzekert u van duurzaamheid en precisie. Als uw totaaladviseur in houtbewerking, staan wij altijd klaar om u te begeleiden in de selectie, het gebruik en het onderhoud van uw machines. Hun consistente prestaties en aanpassingsvermogen aan diverse houtsoorten maken ze een waardevolle investering. Met opdeelzaagmachines kunt u vooraf een zaagplan instellen en meerdere platen tegelijk zagen. Dit maakt de machines van het merk Holz-Her ideaal wanneer u grote series produceert. Wij bieden wij twee types opdeelzaagmachines aan: de Tectra en de Zentrex.

Holz-Her Tectra 6120: modulair en nauwkeurig

De Holz-Her Tectra 6120 is een kwalitatief hoogstaande moderne opdeelzaag. Deze opdeelzaagmachine is heel eenvoudig in gebruik, staat garant voor een hoge productiviteit en is zeer nauwkeurig. Deze machine is perfect geschikt voor het opdelen van enkele platen tot en met hele pakketten.

Een groot voordeel van de Tectra is het modulaire karakter; naar gelang uw wens kunnen wij de opdeelzaagmachine in verschillende afmetingen leveren én uitbreiden. De Tectra bevat eveneens de mogelijkheid om te koppelen met een belaadportaal of een automatisch platenmagazijn.

       Lees meer over de HolzHer Tectra serie

 

Holz-Her Zentrex 6220: robuust en industrieel

De Holz-Her Zentrex 6220 is een robuuste, flexibele machine voor het zwaardere industriële werk. De verschillende zaagbreedtes en zaaglengtes bieden u alle mogelijkheden die u nodig heeft en maken deze opdeelzaagmachine zeer productief.

Omdat de machine massief van aard is, bent u verzekerd van uiterst nauwkeurige zaagsneden. Uiteraard is de Zentrex computergestuurd en beschikt deze over een automatisch zaagplan.

Lees meer over de HolzHer Zentrex serie

 

Vraag gerust een offerte aan

Als u klaar bent om de capaciteit van uw werkplaats naar een hoger niveau te tillen, nodigen wij u uit om ons assortiment opdeelzaagmachines te ontdekken. Investeren in de juiste apparatuur betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf. Als specialist in houtbewerkingsmachines leveren wij opdeelmachines van hoge kwaliteit.

 

Neem contact op