Merken

Bij Molendijk houtbewerkingsmachines heeft u ruime keuze uit diverse merken. In ons aanbod vindt u onder andere machines van Holz-Her, AL-KO, Barbaric, Gannomat en Wegoma.

Grootste aanbod in Holz-Her houtbewerkingsmachines

Het Duitse merk Holz-Her is een bekende naam in de wereld van houtbewerking. Dat mag ook wel want ze zijn al meer dan 100 jaar internationaal actief in de markt als specialist in houtbewerkingsmachines. Holz-Her staat voor de echte Duitse degelijkheid. De houtbewerkingsmachines van Holz-Her zijn zeer gewild vanwege de lange levensduur en goede onderdelenvoorziening. Benieuwd wat wij allemaal in huis hebben van Holz-Her? Bekijk dan ons aanbod van Holz-Her houtbewerkingsmachines.

Holz-Her

 

De beste afzuiginstallaties van AL-KO

De afzuiginstallaties van AL-KO zorgen voor een gezondere en veiligere werkomgeving, doordat alle gruis of stof wordt opgezogen wanneer u aan het werk bent met een machine. Veiligheid en gezondheid staan te allen tijde voorop. De afzuiginstallaties van AL-KO zijn bij ons zowel mobiel als vast verkrijgbaar. Ideale oplossing voor een uitstekende luchtkwaliteit in werkplaatsen en productiehallen. Bekijk ons AL-KO aanbod.

AL-KO

 

Ruim aanbod in Barbaric machines

Barbaric is een onderneming uit Oostenrijk die gespecialiseerd is in onder andere houtbewerkingsmachines met oog voor uitstekende kwaliteit. De machines van Barbaric kom je daarom over de hele wereld tegen. Ze mogen natuurlijk ook niet in ons assortiment ontbreken. Bekijk de retoursystemen, platenmagazijnen en beladingssystemen van Barbaric in ons assortiment.

Barbaric

 

De precisie van Gannomat

Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van houtbewerkingsmachines weet Gannomat precies wat de klanten wensen. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat u met precisie te werk kunt gaan. Alles voor een optimaal resultaat. Bekijk de machines van Barbaric in ons assortiment.

Gannomat

 

Innovatieve en betrouwbare machines van Wegoma

Wegoma, oorspronkelijk een Duits bedrijf, is een wereldbekende naam op het gebied van de houtbewerkingsmachines. Het is niet voor niets dat Wegoma uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf. De kwaliteit, accuratesse en met name betrouwbaarheid staan voorop bij Wegoma. Molendijk houtbewerkingsmachines is de trotse officiële dealer van Wegoma in Nederland en België. Bekijk ons aanbod van Wegoma machines.

Wegoma

 

Stel gerust uw vragen

Meer weten over onze machines? Wij voorzien u graag van passend deskundig advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje 0187-630621.