Kantenaanlijmmachines

Kantenaanlijmmachines van Holz-Her zijn dé nummer 1 in de houtbewerkingsindustrie. Molendijk Houtbewerkingsmachines is exclusief leverancier van Holz-Her-kantenaanlijmmachines voor de Nederlandse markt. Wij hebben zowel nieuwe- als tweedehands kantenaanlijmers in ons assortiment. Ook voor onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Met een kantenaanlijmer van Holz-Her kunnen interieurbouwers hun klanten van steeds hogere kwaliteit voorzien. Het stukje over de Ltronic is maar op 1 type van toepassing. Hier zou een stukje tekst moeten staan over het GluJet systeem! En niet verderop.

 

Bekijk ons volledige assortiment

Kantenaanlijmmachines voor ieder bereik

De kwaliteit van een meubel kenmerkt zich door de strakke afwerking. Met een kantenaanlijmer kunt u met uiterste precisie het kanten- en plaatmateriaal met elkaar verlijmen. Een kantenaanlijmmachine van Holz-Her verslaat iedere andere vergelijkbare kantenaanlijmer. Bovendien zijn ze ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elke interieurbouwer. Voor het kopen van een houtbewerkingsmachine zit u bij ons goed. Zo bieden wij:

GluJet lijmopbrengsysteem

Holz-Her kantenaanlijmmachines zijn voorzien van het nieuwe GluJet lijmopbrengsysteem voor het gebruik van PU-lijm (Polyurethaan) en EVA-lijm. Het GluJet lijmopbrengsysteem maakt snel en schoon werken mogelijk.

Nieuwe en tweedehands kantenaanlijmmachines

Bij ons zit u goed voor:

Als exclusief leverancier van Holz-Her kantenaanlijmmachines in Nederland bieden wij ook het complete servicepakket. Naast het plaatsen en installeren van de machine krijgt u altijd een training en uitleg waarin alle ins en outs over de machine worden verteld. Hierdoor kunt u nóg beter gebruik maken van alle functies die de machine te bieden heeft. Alles wordt van A tot Z aan u uitgelegd. Mocht u daarna alsnog vragen hebben, dan kunnen wij u daar direct telefonisch bij assisteren via 0187-630621. Uiteraard kunt u na het maken van een afspraak ook bij ons op locatie langskomen voor een gesprek. Ook voor onderhoud en storingen zijn wij beschikbaar om u te helpen.

Kantaanlijmmachine

Investeer in de toekomst van uw bedrijf en vraag een offerte aan

Als u serieus bent over het tillen van uw houtbewerkingsprojecten naar een hoger niveau, dan zijn onze houtbewerkingsmachines precies wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Als specialist in houtbewerkingsmachines staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap en om al uw vragen over onze machines en diensten te beantwoorden.


Neem contact met ons op