Holz-Her Houtbewerkingsmachines

Bent u op zoek naar houtbewerkingsmachines van het merk Holz-Her? Molendijk heeft het grootste aanbod Holz-Her houtbewerkingsmachines.

Holz-Her is een bekende naam in de wereld van de houtbewerking. Dit Duitse merk levert machines van de hoogste kwaliteit voor zowel kleine als grote houtbewerkingsbedrijven.

Bekijk onze producten

 

 HolzHer Accura

Over Holz-Her houtbewerkingsmachines

Holz-her

Holz-Her produceert een diversiteit aan houtbewerkingsmachines. Zo leveren wij platenzaagmachines van het bekende merk Holz-Her, zoals typen CUT1255 tot 1280. Ook leveren wij CNC-machines van Holz-Her, zoals de Promaster 7018, de Promaster 7123 en de Dynestic CNC-machine.

Op zoek naar een opdeelzaagmachine van Holz-Her? Deze flexibele, zware industriële machines worden geleverd door Molendijk Service, zoals de Tectra serie  en de Zentrex serie.

Naast platenzaagmachines, CNC-machines en opdeelzaagmachines van HolzHer kunt u bij ons ook kantaanlijmmachines aanschaffen. Deze kantaanlijmmachines zijn er in allerlei formaten, zoals de compacte HolzHer Streamer en de veelzijdige industriele Holz-Her Accura.

 

HolzHer Tectra

Meer informatie nodig?

Wilt u advies op maat over onze Holz-Her houtbewerkingsmachines? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom een keer langs naar onze vestiging in Ooltgensplaat.

Neem contact met ons op