Holz-Her Houtbewerkingsmachines

Bent u op zoek naar houtbewerkingsmachines van het merk Holz-Her? Molendijk heeft het grootste aanbod Holz-Her houtbewerkingsmachines.

Holz-Her is een bekende naam in de wereld van de houtbewerking. Dit Duitse merk levert machines van de hoogste kwaliteit voor zowel kleine als grote houtbewerkingsbedrijven.

Bekijk onze producten

Holz-her 

Over Holz-Her houtbewerkingsmachines

Holz-her

Holz-Her produceert een diversiteit aan houtbewerkingsmachines. Zo leveren wij platenzaagmachines van het bekende merk Holz-Her, zoals typen CUT1255 tot 1280. Ook leveren wij CNC-machines van Holz-Her, zoals de Promaster 7018, de Promaster 7123 en de Dynestic CNC-machine.

Op zoek naar een opdeelzaagmachine van Holz-Her? Deze flexibele, zware industriële machines worden geleverd door Molendijk Service, zoals de Tectra serie  en de Zentrex serie.

Naast platenzaagmachines, CNC-machines en opdeelzaagmachines van HolzHer kunt u bij ons ook kantaanlijmmachines aanschaffen. Deze kantaanlijmmachines zijn er in allerlei formaten, zoals de compacte HolzHer Streamer en de veelzijdige industriele Holz-Her Accura.

 

Holz-herMeer informatie nodig?

Wilt u advies op maat over onze Holz-Her houtbewerkingsmachines? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom een keer langs naar onze vestiging in Ooltgensplaat.

Neem contact met ons op