Gannomat

Eén van onze bekende leveranciers van houtbewerkingsmachines is Gannomat. De houtbewerkingsmachines van Gannomat worden veel verkocht. Redenen hiervoor zijn de zeer hoge kwaliteit en de universele afzetmarkt. Het merk beantwoordt de wensen van de klanten.

Waarom Gannomat?

Gannomat is een Duits bedrijf dat al sinds 1956 bestaat. De wereldwijde uitstekende reputatie van Gannomat heeft het bedrijf te danken aan haar 50 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie van de hoogste kwaliteit houtbewerkingsmachines voor de kastenbouw. Het bewerken van hout of kunststof moet vaak zo precies mogelijk gebeuren. Hier is Gannomat op ingesteld en zorgt dan ook dat dit mogelijk is met de houtbewerkingsmachines. Gannomat heeft goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers, die zorgen voor de beste kwaliteit.

Welke producten hebben we van het merk Gannomat?

Van het merk Gannomat verkopen we naast de houtbewerkingsmachines ook nog de volgende producten: 

  • Boor, Lijm- en deuvelmachines: Geschikte machines om te boren of om lijm en deuvel gedoseerd in te spuiten. 
  • CorpuspersenDe multifunctionele corpuspersen hebben in elkaar grijpende horizontale- en verticale aanpersbalken.

Deze machine is speciaal ontworpen om tijd en werk te besparen in de gemiddelde en grote productieprocessen.

Kiest u voor deze producten dan krijgt u gegarandeerd hoge kwaliteit, krachtige machines, machines die tijd besparen en machines die een lange levensduur hebben. Met de machines van Gannomat wordt houtbewerking en de afwerking ervan een professionele aangelegenheid! 

Gannomat

Interesse in Gannomat?

Bent u geïnteresseerd in de machines van Gannomat? Dan bent u bij Molendijk Houtbewerkingsmachines aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Gannomat. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.