AL-KO

Molendijk houtbewerkingsmachines werkt nauw samen met AL-KO. AL-KO is een leverancier van afzuiginstallaties. Succes hebben staat bij AL-KO voorop. Alle werkzaamheden zijn daar dan ook op afgestemd. Op technisch vlak zorgen zij voor de basis op het gebied van innovatieve oplossingen. Dit vinden wij bij Molendijk houtbewerkingsmachines ook erg belangrijk. We willen onze klanten graag alleen maar de beste kwaliteit leveren.

Producten van AL-KO

Het belangrijkste product dat AL-KO levert zijn de duurzame afzuiginstallaties. Deze afzuiginstallaties hebben meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen zijn het feit dat er veiliger en gezonder gewerkt kan worden. Doordat de afzuiginstallaties van AL-KO alle stof opzuigen, heeft u hier geen last van wanneer u een machine gebruikt. Hierdoor neemt ook de veiligheid toe. De kans op situaties die schadelijk zijn voor de gezondheid wordt aanzienlijk verminderd. 


De afzuigmachines van AL-KO zijn zowel vast als mobiel. Dit zorgt er voor dat de afzuiginstallaties voor verschillende machines in te zetten zijn. Werkt u niet altijd op dezelfde plek dan bieden de mobiele afzuigmachines de juiste oplossing.

Wilt u meer weten over de afzuiginstallaties van AL-KO? De medewerkers van Molendijk houtbewerkingsmachines kunnen u hier meer over vertellen. Neem direct contact  met ons op voor al uw vragen.

 

AL-KO afzuiginstallaties